Training in Verzamelpunt Locatie en Verplaatsing

 

 

 

Wat kun je verwachten van Verzamelpunt training?

Je kunt contact opnemen met een trainer om een afspraak te maken voor een datum. We trainen alleen met een student of college krijgen van een trainer, dus we trainen nooit in een workshop of seminar situatie – het zou niet mogelijk zijn de technieken vakbekwaam in die situatie te leren. Daarom zul je, met de volledig aandacht van je leraar, de techniek grondig leren. Je leraar zal je zorgvuldig onderwijzen zo dat, wanneer je hem of haar verlaat, je het verzamelpunt bij een andere persoon moet kunnen lokaliseren en verplaatsen. Je wordt uitgenodigd met een persoon om je in de gelegenheid te stellen te proberen zijn/haar verzamelpunt te lokaliseren en te verplaatsen op die dag. Je kunt ook – als je dat wilt – je eigen verzamelpunt gelokaliseerd krijgen en zonodig verplaatst gedurende die dag, zodat je in staat bent aan je eigen klanten uit te leggen wat je ervaring is. Als de  cursus klaar is, dien je tien studiezaken te doen als je een certificaat wilt ontvangen en wilt worden ingeschreven in het register van de Assemblage Point Association op de websites www.assemblagepointassociation.com en www.verzamelpunt.com

Dit kun je kenbaar maken aan je klanten of vrienden of de vrienden van je vrienden in je vrije tijd, zodat je kunt werken in een normale klant/therapeut situatie en tijd ervoor nemen en feedback krijgen voor je studiezaken. Gedurende de tijd dat je aan de studiezaken werkt, kun je contact onderhouden met je leraar door middel van e-mail, telefoon om advies te vragen. Als je tien studiezaken compleet zijn kun je ze naar je leraar zenden en hij of zij zal deze lezen/nakijken en beslissen of het voldoende is. Als het niet goed is, zal hij of zij je meer trainingen geven om je te helpen je werk te kunnen doen volgens de juiste standaards. Als dit niet teveel tijd kost, is het financieel gedekt door je eerste betaling van het cursusgeld. Als eenmaal je tien studiezaken goed zijn afgerond zal de leraar zo doorsturen naar de directie van the Assemblage Point Association en zul je het certificaat van hen ontvangen, nadat je hebt verklaart dat je zult voldoen aan de eisen van the Assemblage Point Association. Dan kun je lid worden van the Assemblage Point Association.

 

Het is mogelijk te trainen in de verzamelpunt therapie, leren hoe de locatie is vast te stellen en het verplaatsen van het verzamelpunt en we hebben trainers in Nederland die je het kunnen leren in je eigen taal.

Het zijn :

Therapeut en Trainer
Eduard Voogt
Baljuw 63
1625 BD Hoorn
Tel: 0229-244799
Email: info@eduardvoogt.nl
Web: www.eduardvoogt.nl

Therapeut en Trainer
Lies Bos
St. Bernardusstraat 42
4741 RT Hoeven
Tel: 0165-505250 / 06-21874839
Email: liesbos@planet.nl

 

 

Training (in English only) is also available in the UK from The Assemblage Point Centre Ltd.

 

verzamelpunt kristal spitsroede

Verzamelpunt Kwarts Kristallen

verzamelpunt kristal spitsroede

avaliable from The Assemblage Point Centre.

 

© The Assemblage Point Centre Ltd